VIDEO: “Cruella”: suspansul n-a avut nicicând mai mult glamour!

0
33

Cruella de Vil, poate cea mai transparentă anagramă pentru “cea crudă și demonică”, a văzut pentru prima oară lumina zilei în paginile cărții scrise de Dodie Smith și publicate în 1950 cu titlul “Cei 101 dalmațieni”. Intuindu-i potențialul, Disney l-a adus pe marile ecrane în 1961, în filmul de desene animate cu același titlu și devenit, de multă vreme, un clasic al genului. În 1996 a urmat un remake al filmului, de astă dată, live-action, succedat de un sequel în anul 2000. Cu toată această istorie în spate și cu o notorietate mondială, personajul negativ din povestea celor 101 dalmațieni, Cruella de Vil, a continuat să fascineze și să incite generații după generații de spectatori cu exuberanța, sarcasmul și malițiozitatea caracterului ei răzbunător.

Acțiunea noului film “Cruella” se petrece în Londra anilor 70, în plină epocă punk, un timp al culorilor și sentimentelor vibrante, al dărâmării vechilor cutume, al non-conformismului și respingerii autorității. O eră ca o mănușă pentru tânăra Cruella, căci noul film Disney ce o are în centrul atenției pe malefica hoață de dalmațieni, e o poveste a originilor, o poveste fascinantă ce ne explică modul în care Estella, o tânără, talentată și anonimă creatoare de modă, se metamorfozează în stilata dar cruda Cruella de Vil.

Staruri: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Joel Fry, Jamie Demetriou, Kirby Howell-Baptiste

Filmul Cruella rulează la Happy Cinema! Vezi programul pe https://www.happycinema.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here