Fotbal, Superliga Vrancei – CSC Dumbrăveni și Inizio Focșani vor juca finala!

0
446
  • Pentru locurile 3 și 4 vor juca FC Panciu și Siretul Suraia; jocurile vor avea loc duminică, 13 iunie, la Gugești, respectiv Jariștea

Campionatul Superligii Vrancea la fotbal, ediția 2021, și-a consumat cele cinci etape ale sezonului regulat și se va încheia duminică, 13 iunie, cu finalele pentru locurile 1 și 2, respectiv, 3 și 4. Așa cum am anticipat de la începutul competiției, titlul de campioană va fi decis în urma jocului dintre CSC Dumbrăveni și Inizio Focșani. Meciul se va disputa la Gugești, de la ora 13:00. Întâlnirea pentru locurile 3 și 4 va avea loc la Jariștea, de la ora 11:00, între FC Panciu și Siretul Suraia. Etapa a cincea, de duminică, 6 iunie, avea de dat răspunsul la întrebarea dacă Siretul Suraia va opri pe Inizio în drumul sper finala mare. Focșănenii aveau nevoie de un egal, pe  are l-au obținut și vor juca duminica viitoare la Gugești cu titlul și medaliile de campioni pe masă. La Suraia a fost 1-1!

În celelalte partide ale etapei: FC Panciu – Tractorul Nănești 7-2 și CS Prosport Focșani – CSC Dumbrăveni 2-5.

Clasamentul după cinci etape: 1. CSC Dumbrăveni – 13 puncte; Inizio Focșani – 10 puncte; 3. Siretul Suraia – 8 puncte; FC Panciu – 7 puncte; 5. Tractorul Nănești – 4 puncte, 6. CS Prosport – zero puncte.

La jocuri, va fi aplicat Protocolul medical în vigoare!

În legătură cu finalele de duminică, AJF Vrancea precizează într-un comunicat de presă că ”Programul meciurilor este următorul: duminică ora 11:00, stadionul Măgura Jariștea: finala pentru locurile 3-4: FC Panciu – Siretul Suraia; duminică ora 13:00, stadionul comunal Gugești, finala mare: CSC Dumbraveni – Inizio Focșani.

Ambele partide se vor desfășura cu respectarea protocolului medical în vigoare.

La cele două partide va fi permis accesul publicului cu respectarea normelor în vigoare. Pe ambele stadioane vor avea acces fanii, dar nu mai mult de 25 la sută din capacitatea stadioanelor.

Astfel, vor intra la meciuri următoarele categorii de spectatori: A. persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; B. persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului; C. persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; D. persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului”. La finalul meciurilor de pe cele două stadioane cele patru echipe vor fi premiate de președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru.

Câștigătoarea Superligii Vrancei va reprezenta județul în prima faza națională a Cupei României.

Sursa foto: AJF Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here