Patronul unui gater și fiul acestuia, acuzați de un bărbat că l-ar fi oprit și atacat în trafic cu „resturi din scânduri‟

0
5612

O vizită la socri s-a transformat pentru un ieșean într-o experiență nefericită și asta după ce bărbatul a sunat de două ori la 112 sesizând, prima dată, faptul că o autobasculantă care transporta material lemnos nu avea marfa bine asigurată, iar a doua oară anunțând faptul că patronul șoferului respectiv și fiul patronului l-ar fi oprit și atacat în trafic cu „resturi din scânduri‟. Iată mail-ul trimis de ieșean pe adresa redacției noastre: „Bună ziua! Mă numesc S. D., aș dori să fac cunoscută o întâmplate nefericită petrecută ieri (n.r. joi, 3 iunie a.c.) pe raza comunei Dumitrești. Mă deplasam cu soția de la socri (Vintileasca) spre Iași, când observ o autobasculantă iveco încărcată cu resturi material lemnos legate doar cu niște plastice uzuale folosite la carton. Circulând în spatele acestei mașini, una din șufe s-a desprins, iar încărcătura s-a mișcat jumătate de metru spre noi. Atunci am sunat la 112 și am făcut două poze. Șoferul ne-a observat și a sunat, cred, patronul. După circa 2 minute am fost flancați de o mașină de teren, din ea coborând patronul și fiul lui cu niște lemne în mână. Au venit la mașina noastră și trăgeau de portiere, loveau plafonul să deschidem. Atunci am plecat în trombă de acolo, am sunat din nou la 112 și ne-am întâlnit cu un echipaj. În acest timp, ei ne urmăreau din spate, au oprit și ei, au făcut scandal și au fugit de acolo‟. Am luat legătura cu bărbatul care a sunat la 112 și care ne-a spus că în acea zi nu era singur în mașină, ci cu soția însărcinată în 5 luni. Femeia ne-a spus că „am venit acasă la părinții mei să discutăm despre cununie. Nu ne așteptam să ni se întâmple asta. A fost ca în filme. Gândiți-vă că sunt și însărcinată în 5 luni și m-am speriat foarte tare când au început să tragă de mașină și să bată cu pumnii și palmele în tavan‟.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea care au transmis că „în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare‟, oamenii legii continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here