Polițiștii vrânceni reamintesc că e încă valabilă restricția organizării și participării la evenimente private; în week-end, 343 societăți, 1584 persoane şi 191 mijloace de transport în comun au fost verificate

0
451

 

ACŢIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR IMPUSE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID 19, DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII VRÂNCENI.

În ultimele 48 de ore, 343 de societăți au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. Au fost verificate, în total, 1584 de persoane şi 191 de mijloace transport în comun.

În ultimele două zile au fost organizate 22 de acțiuni punctuale, fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 98 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2500 de lei.

Având în vedere că virusul este în continuare prezent, vă recomandăm să nu vă expuneți la riscul de a vă infecta. Reamintim că o serie de măsuri de prevenire a răspândirii acestuia sunt în continuare valabile, printre acestea fiind și restricția organizării și participării la evenimente private, limitarea programului operatorilor economici, dar și purtarea măștii în spațiile închise și în spații deschise aglomerate cum sunt piețe, stațiile mijloacelor de transport în comun aglomerate, precum și în centre comerciale și în interiorul autobuzelor și microbuzelor.

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 17 mai 2021

Foto cu rol de prezentare, sursa: timponline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here