Încep lucrările de reabilitare a campusului Colegiului Tehnic ”Gheorghe Balș” din Adjud

0
302

Primarul municipiului Adjud, Florin Nechifor, a anunțat că a semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a campusului Colegiului Tehnic ”Gheorghe Balș”. „Am semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a campusului Colegiului Tehnic ”Gheorghe Balș” alături de reprezentanții asocierii Total Business Land SRL (leader) și Nichel Struct SRL, a căror ofertă a fost declarată câștigătoare în urma licitației organizate de Primăria Municipiului Adjud. Contractul, în valoare de 7.211.299,36 lei + TVA, este  finanțat cu fonduri europene accesate prin POR 2014 – 2020, axa 10.2 – și presupune lucrări complexe de modernizare a campusului Colegiului Tehnic ”Gheorghe Balș”, care beneficiază, pentru prima dată, de o reabilitare majoră. Scopul final al proiectului este crearea unui cadru propice dezvoltării și diversificării unor competențe profesionale moderne, care să răspundă necesităților actuale ale pieței muncii. În egală măsură, un campus profesional cu ateliere de practică dotate cu aparatură de ultimă generație va dezvolta motivația pentru muncă și interesul pentru învățare a tinerilor adjudeni!“, se arată într-un anunț al primarului Florin Nechifor.

Obiectivele contractului sunt: Reabilitarea termică, energetică, schimbarea acoperișului, echiparea funcțională cu panouri solare și dotarea corespunzătoare a spațiilor de învățământ conform destinațiilor (săli de clasă/cabinete/laboratoare) – Corp C1/Clădire spații învățământ; Consolidarea structurii, reabilitarea acoperișului și a finisajelor, reabilitarea termică și energetică, echiparea funcțională cu panouri solare și dotarea camerelor de cazare cu mobilier – Corp C2/Spații de cazare; Consolidarea structurii, reabilitarea acoperișului și a finisajelor, reabilitarea termică și energetică, echiparea funcțională cu panouri solare, dotarea spațiilor de învățământ (ateliere) conform destinațiilor și dotarea camerelor de cazare cu mobilier – Corp C5/Clădire spații de cazare (se modifică destinația actuală în spații mixte); Execuție infrastructură, structură, închideri și finisaje, instalații termice, electrice și sanitare – Corp C8/Clădire nouă/Sală de sport; Desființarea clădirii ”Magazie”.

Termenul de finalizare a lucrărilor este 30.10.2022. La licitație, în termenul limită stabilit, au mai depus oferte admisibile următorii ofertanți: asocierea Marservice SRL/ArhInspired Studio SRL și  Ciscom SRL/WFA Impex SRL/Design House and Partners SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here