GALERIE FOTO: Proiect de reabilitare a Școlii „Regina Maria“ din Vintileasca

0
390

Autoritățile locale din comuna Vintileasca au demarat un amplu proiect de reabilitare a Școlii „Regina Maria“ din localitate. În acest sens, Primăria Vintileasca a scos la licitație pe SEAP proiectul privind „Reabilitare școală gimnazială „Regina Maria“, Corp A și B, sat Vintileasca, com. Vintileasca, jud.Vrancea“. Valoarea lucrărilor este estimată la 1.842.955 lei fără TVA.

Pentru realizarea acestui obiectiv cu respectarea normelor de igienă, sănătate și securitate la incendiu sunt necesare următoarele modificări: Școală Corp A: recompartimentarea spațiului pentru materiale de curățenie și crearea unui grup sanitar pentru persoanele cu dizabilități; mărirea golurilor de uși din zona grupurilor sanitare pentru băieți, fete, profesori; reorganizarea spațiului la grupul sanitar pentru profesori; înlocuirea și suplinirea numărului de lavoare la grupul sanitar pentru fete respectiv pentru băieți; înlocuirea pardoselilor existente cu pardoseală din covor pvc în sălile de clasă, parchet la birou secretariat și secretariat și gresie pe holuri și în grupurile sanitare;  înlocuirea șarpantei, învelitorii și a planșeului de lemn; placarea cu gips carton rezistent la foc a tavanului școlii și la tavanul camerei centralei termice; ignifugarea tuturor elementelor din lemn ale noii șarpante. De asemenea, se propune înlocuirea chepengului de acces în pod din hol cu chepeng rezistent la foc.

În Corpul B al Școlii „Regina Maria“ se vor efectua următoarele lucrări: recompartimentarea sălii de clasa 1 și mutarea spațiului pentru lapte și corn; crearea unei căi de acces din hol către zona fostului spațiu de corn și lapte și mărirea golului de ușa din 90 cm în 1,50 cm.; eliminarea tâmplăriei existente  și crearea ușii către exterior și implicit a două trepte de preluare a fluxului;  înlocuirea pardoselilor existente cu pardoseală din covor pvc în sălile de clasa, parchet la cancelarie și muzeu și gresie pe holuri; înlocuirea șarpantei, învelitorii și a planșeului de lemn; placarea cu gips carton rezistent la foc a tavanului școlii și la tavanul camerei centralei termice; ignifugarea tuturor elementelor din lemn ale noii șarpante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here