ULTIMA ORĂ! LISTA scenariilor de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din Vrancea, începând de luni

0
4346

Astăzi, 07.05.2021, a avut loc o nouă ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, pentru stabilirea unor măsuri de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Vrancea, în urma căreia a fost adoptată următoarea hotărâre:

HOTĂRÂREA nr. 97 din 07.05.2021 pentru stabilirea unor măsuri de organizare a activităţii în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, la nivelul județului Vrancea, care dispune:

Art. 1 (1) Având în vedere rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID-19 la nivelul fiecărei localități din județul Vrancea, precum şi Macheta cu scenariile avizate de către Direcția de Sănatate Publică Vrancea, se aprobă scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, începând cu data de 10.05.2021, conform Anexei la prezenta hotărâre.
(2) Unitățile de învățământ menționate la alin (1) vor respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului educației şi ministrului sănătăţii.
Art. 2 Prevederile Hotărârilor C.J.S.U. Vrancea privind suspendarea activităților didactice în unitățile/instituțiile de învătământ, la apariția cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice, didactice auxiliare sau nedidactice, aprobate anterior prezentei Hotărâri, a căror perioadă de aplicabilitate nu a expirat, rămân în vigoare.
Art. 3 Scenariul de funcționare al unităţii/instituţiei de învăţământ pe parcursul anului şcolar se actualizează în funcţie de evoluţia epidemiologică, la nivelul fiecărei localități din județul Vrancea.
Art. 4 Prezenta hotărâre va fi înaintată Inspectoratului Şcolar al judeţului Vrancea, Comitetului Național pentru Situații de Urgență, tuturor unităților administrativ teritoriale, şi instituţiilor interesate prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

Scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, începând cu data de 10.05.2021 le puteți găsi AICI.

Comunicat Instituția Prefectului județul Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here