FOTO! 120 de vrânceni amendați pentru lipsa măștii de protecție, în ultimele 24 de ore

0
217

ACŢIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR IMPUSE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID 19, DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII VRÂNCENI.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii vrânceni, împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acţiunilor, polițiștii vrânceni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 86 de societăți comerciale, peste 450 de locaţii de interes și 70 de mijloace de transport.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 146 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 12000 lei, din care 120 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, 2 pentru nerespectarea măsurii carantinei şi 24 de sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiei privind deplasarea.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

Comunicat IPJ Vrancea, 7 mai 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here