ULTIMA ORĂ! Directorul interimar al CAS Vrancea, singurul candidat la concursul pentru ocuparea funcției

0
3010

Marta Harabulă este, conform hotnews.ro , singurul candidat la șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vrancea, la concursul pentru ocuparea funcției. Vă reamintim că, începând cu data de 19 mai 2020, funcția de director general al CJAS Vrancea a fost preluată de Marta Luminița Harabulă, director de relații contractuale în cadrul aceleiași instituții, înlocuind-o astfel pe Emanuela Marinela Georgescu. Marta Harabulă a mai ocupat funcția de președinte-director general al CJAS Vrancea în 2009, când a fost numită interimar. La finele anului 2012, a participat la concursul pentru șefia CJAS Vrancea, atunci când instituția era condusă la Mihai Copaci. Marta Harabulă nu a promovat proba interviului, susținută în februarie 2013, rămânând în continuare director de relații contractuale în cadrul CAS Vrancea.

 

Candidat unic în Vrancea și în alte 15 județe din țară

Potrivit hotnews.ro, la nivel național, „60 de candidați participă la concursul pentru ocuparea posturilor de directori ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate, care a început astăzi, 24 dintre ei fiind directori interimari în funcție, iar 15 dintre cei 24 fiind candidați unici, arată datele furnizate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, la solicitarea HotNews.ro. (…)  Concursul a început joi, la ora 10:00, cu proba scrisă a examenului, desfășurată în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București. (…)

Cele 24 de județe unde directorii interimari în funcție participă la concurs: București, Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Prahova, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea‟, potrivit sursei citate.

Numele candidaților nu pot fi făcute publice din cauza regulamentului GDPR, însă, un lucru este cert, în 15 județe, directorii în funcție sunt candidați unici: București, Alba, Bihor, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramureș, Mureș, Prahova, Suceava, Vâlcea, Vrancea‟, notează hotnew.ro. Sunt și județe în care nu s-a înscris niciun candidat, cum este cazul în Dolj, Olt și Timiș.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here