GALERIE FOTO: Manichiurista PNL-iștilor nu e competentă nici pentru a ține o seringă în mână, dar cumva a ajuns să fie prezentată drept medic!

0
3495

Vrancea este luată cu asalt de tot soiul de incompetenți care nu au reușit în toată viața lor să obțină un minim de certificare serioasă și pentru care politica este singura șansă de a profesa. Politica penelistă, desigur, pentru că unde e galben este și succes. Nu are nimeni nimic cu lipitorii de afișe, au și ei rolul lor în societate, dar e o problemă când nici tu, ca lipitor de afișe, nu mai știi exact cine ești. Sau poate îți e rușine să recunoști ce competențe ai cu adevărat… doamna Alexandra Mazilu?

După ce echipa liberală a Direcției de Sănătate Publică Vrancea i-a dat mână liberă Alexandrei Mazilu, absolventă de liceu și atât, să instruiască asistenți medicali din județ cu patalama la mână pentru proceduri legate de inocularea vaccinului anti-Covid, steluța norocoasă îi surâde în continuare celei care are doar o diplomă de bacalaureat (sperăm) și ceva certificări pe manichiură. Nu contează că este doar una din miile de persoane înscrise la o școală postliceală sanitară și drept urmare mai are până când capătă o certificare în domeniu, doamna deja se visează… medic! Probabil se și prezintă ca atare, dacă analizăm o postare a unei primării din ziua în care s-a organizat caravana vaccinării. E adevărat, s-a întâmplat acum o săptămână, când eram cu toții mai pioși și mai buni.

Mai bună decât oricine altcineva, „respekt” doamna Mazilu, manichiurista este prezentată ca fiind unul dintre medicii care a acționat cu seringa pentru vaccinarea populației! De fapt nu „unul”, ci cel mai cel, însuși coordonatorul echipei de 5 medici, 4 asistente și alte patru persoane de specialitate, cea care „asigură buna desfășurare a operațiunilor de vaccinare”. Suntem curioși, doamna manichiuristă era printre cei 5 medici sau cu dumneaei erau 6? A doua curiozitate, la câteva luni după ce te înscrii la postliceală sanitară te poți prezenta ca medic, fără nicio problemă?

Din fericire, cei care se ocupă de postările de pe pagina primăriei au modificat inepția, probabil după ce au aflat că doamna Mazilu poate fi prezentată, legal vorbind, doar ca o manichiuristă-registrator fără studii superioare sau competențe care să aibă legătură cu medicina, ci doar cu Partidul Național Liberal. Și cu pozici, multe pozici. Unde e vaccinare, e și PNL. Iar unde sunt vaccinare și PNL, Alexandra Mazilu e omni-prezentă. Uneori, chiar face lucruri potrivit studiilor pe care le are: mai împarte o floricică galbenă, mai o prăjiturică (în timp ce pare a avea niște necesități fiziologice urgente). Sperăm să aibă timp totuși și de școală, avem nevoie de oameni care să aibă clase mai multe decât trenul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here