VIDEO! Peste 200 de polițiști vrânceni, prezenți la manifestările religioase din noaptea de Înviere

0
447

Polițiștii care participă la misiuni în această perioadă acționează, pe de o parte pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, iar pe de altă parte pentru combaterea acelor fapte care încalcă normele în vigoare, cu referire la activitățile de prevenire și limitare a răspândirii infectărilor cu noul coronavirus.

În noaptea de Înviere, pentru menținerea ordinii publice la aceste manifestări religioase, au fost angrenați peste 200 de polițiști rutieri, de la ordine publică, de investigații criminale și din cadrul altor structuri, pe raza județului Vrancea nefiind înregistrate incidente deosebite.

Polițiștii rutieri acționează în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației pe principalele căi de comunicație spre și dinspre stațiunile turistice.

Reamintim că, pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2, cetățenii trebuie să respecte recomandările privind purtarea corectă a măștii de protecție, să evite zonele aglomerate și să păstreze distanța față de alte persoane.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

Comunicat IPJ Vrancea, 2 mai 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here