Doi frați din Vrancea, băgați în arest pentru că au spart un magazin din Suceava și au furat țigări de aproape 10.000 de lei

0
765

Doi frați din Vrancea au fost prinși și reținuți pentru 24 de ore, după ce, în luna martie, furaseră mai multe obiecte dintr-un magazin din Suceava. În urma cercetărilor efectuate de Poliția suceveană, bunurile au fost găsite la locuința în care locuiau clandestin cei doi.

Conform publicației Monitorul de Suceava, în data de 6 martie 2021, la ora 04.02, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în magazinul aparținând S.C. AMBIANŢA COM. SRL, situat pe strada Mihai Viteazu din Suceava,  de unde au sustras mai multe bunuri.

Polițiștii au stabilit că hoții au intrat în magazin prin prin forţarea uşii de acces și au sustras mai multe pachete cu ţigări, în valoare de 9738,73 lei.

Într-un comunicat al IPJ Suceava se arată că, „în urma activităților investigativ-operative desfășurate de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Suceava, s-a reușit identificarea autorilor faptei, în persoana numiților : D. Iulius, în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în sat Călimănești – Vrancea, care locuiește fără forme legale în Suceava și a fratelui său M. Costel, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în sat Ciorani – Vrancea.”

Miercuri, 28 aprilie 2021, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Suceava, la adresa suspectului D. Iulius care locuiește fără forme legale în municipiul Suceava, pe str. Bistriței.

La locuința respectivă au fost găsiți cei doi suspecți, precum și obiecte și mijloace de probă folosite la comiterea faptei.

Ca urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului  administrat în cauză, ca urmare a faptei comise, polițiștii BIC din cadrul Poliției Municipiului Suceava au dispus față de ce doi suspecți, măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

La aceeași dată, cei doi suspecți au dobândit calitatea de inculpați, urmând a fi prezentați joi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzați de „furt calificat”, se mai arată în comunicatul IPJ Suceava, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here