ULTIMA ORĂ! Fotbal, Liga a III-a – Victorie la Liești în ultima etapă!

0
727

Sporting Liești – CSM Focșani 2007 1-2 (0-1)

Formația CSM Focșani 2007: Geantă – Negoiță, Moisi (60 Bratu), Panaite, Manu – Gorovei (60 Strătilă), Preoteasa, Stancu (60 Benkaid), Bodea (46 Băciuț) – Taciuc (89 Săpunaru) – Lemac.

În ultima etapă a returului Seriei a 2-a, a Ligii a III-a la fotbal, astăzi, de la ora 15:00, CSM Focșani 2007 a jucat, în deplasare, cu Sporting Liești. La capătul unui meci pe care l-au controlat în prima repriză și, parțial, în repriza a doua, focșănenii au câștigat cu 2-1, după ce la pauză conduceau cu 1-0. Primul gol a fost înscris de Gorovei care a fost servit foarte bine în careu de Lemac și a reluat cu latul în poarta Lișeștiului, în minutul 34. Sporting a egalat în minutul 30 prin Stan care, la capătul unui contraatac, a driblat cu ușurință în marginea careului și a șutat pe jos, în dreapta lui Geantă. Focșănenii au marcat golul victoriei prin lovitura de cap  imparabilă a lui Preoteasa după cornerul bătut de Taciuc, în minutul 80.

În urma victoriei de la Liești, CSM Focșani 2007 a terminat campionatul pe locul al treilea, cu 36 de puncte, cu două mai puține decât Dacia Unirea Brăila, care a pierdut astăzi cu 1-2 la Râmnicu Sărat.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here