GALERIE FOTO: Acțiuni de ecologizare organizate de PSD în peste 40 de localități din Vrancea

0
706

De Ziua Pământului, care a fost celebrată ieri, organizațiile locale PSD și organizația județeană PSD Vrancea au desfășurat ample activități de ecologizare în peste 40 de localități din județ. Alături de primari, lideri locali, deputați, consilieri județeni și locali, la acțiune au participat peste 500 de voluntari. Oamenii au îmbrățișat cu drag inițiativa PSD și au răspuns prezent la cea mai mare acțiune de ecologizare desfășurată în județul Vrancea. Tone de gunoaie au fost adunate din zonele verzi, din vecinătatea drumurilor și a albiilor de râuri, tone de deșeuri au fost sortate și adunate în saci separați pentru predare. ”Văzând că acțiunea noastră a trezit un interes deosebit, fapt arătat și de prezența mare a voluntarilor dar și de suprafața mare acoperită, suntem convinși că în viitor, semnalul dat astăzi, va fi continuat. Suntem bucuroși că am putut marca acest moment important printr-o acțiune care a căpătat o asemenea amploare. Succesul activității de ecologizare duce la concluzia că oamenii sunt receptivi la acțiunile de protejare a mediului. Vom repeta activitatea cât mai curând posibil și vom susține permanent orice inițiativă venită din partea societății civile pentru astfel de activități de ecologizare și protecție a mediului. Astăzi, încă o dată, am privit cu admirație mobilizarea exemplară de care a dat dovadă PSD Vrancea. Nu pentru alegeri sau pentru a obține vreun beneficiu ci pentru dragostea față de natură și mediul înconjurător, pentru bucuria de a participa la un moment frumos, căci până la urmă, acțiunea de astăzi asta a fost – un lucru normal. Sunt și voi fi întotdeauna mândru că sunt vrâncean și voi lupta mereu pentru bunăstarea acestui județ și a oamenilor săi. Vrancea este casa noastră și trebuie să o păstrăm curată”, a declarat președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Halici Nicușor.
Și echipa PSD Panciu a participat la această acțiune.”Astăzi, de ziua Pământului, în semn de respect față de natură, Organizația PSD Panciu a desfășurat o acțiune de ecologizare a zonei de pe malurile râului Șușița. Însă, ce trebuie să înțelegem noi, oamenii, este că Natura este cea care ne dă toate resursele necesare supraviețuirii și trebuie să avem grijă de ea. Cu toții trebuie să ne educăm pe noi și copiii noștri să respecte Natura, să o protejeze și să o trateze ca pe propriul cămin. Astfel de evenimente de ecologizare trebuie să fie cât mai multe, nu doar pentru a marca anumite zile ci pentru a deveni un mod de viața pentru noi toți. Noi, Echipa PSD Panciu, milităm pentru o Românie CURATĂ!!! O Românie curată înseamnă ASUMARE! O Românie curată înseamnă determinare și implicarea fiecărui cetățean din comunitatea din care face parte în protejarea mediului, reducerea poluării și asigurarea unor condiții de viața cât mai sănătoase pentru locuitori! Haideți să fim mai responsabili cu mediul fiindcă o facem pentru noi! O Natură curată și sănătoasă ne ajută pe noi să fim sănătoși! Panciu este casa mea, aici îmi sunt inima și dragostea. Panciu este un oraș frumos și merită să fie un oraș curat”, a precizat  deputatul Elena Stoica.

“Deși este mult mai bine să previi decât să tratezi, deși ne-am dori ca unii oameni să aibă un respect mai mare pentru mediul înconjurător, noi vom continua cu aceste acțiuni de ecologizare și ne vom preocupa permanent de sănătatea mediului înconjurător”, se arată într-un comunicat remis presei de PSD Vrancea și intitulat „Pentru că nouă ne pasă – PSD păstrează Vrancea curată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here