Ajutor financiar pentru familia pompierului mort în accidentul de la Șișcani

0
455

Consiliul Local al Municipiului Adjud a aprobat, ieri, în ședință ordinară, alocarea unui ajutor de 10 mii de lei pentru familia lui Liviu Florin Tăbăcaru, pompierul care a murit la sfârșitul lunii martie în accidentul feroviar din zona Șișcani-Adjud. Tot în ședința de ieri, plenul Consiliului Local Adjud a aprobat ca Liviu Florin Tăbăcaru să fie declarat Cetățean de Onoare al Municipiului Adjud. Propunerea de acordare a titlului de cetățean de onoare post-mortem a fost făcută de consilierul local social-democrat Marian Drăghici.

Tot în ședința de ieri a fost aprobat bugetul municipiului Adjud. Bugetul general al Municipiului Adjud pentru anul 2021 prevede venituri totale de 102.212,05 mii lei şi cheltuieli totale de 109.167,93 mii lei. Veniturile proprii sunt estimate la 46 de milioane de lei, din care secţiunea de  funcţionare este de aproape 31 milioane de lei, iar pentru secţiunea de dezvoltare a fost alocată suma de 15,2 milioane lei. Pentru capitolul cheltuieli a fost alocată suma de 51,2 milioane lei, din care pentru secţiunea de  funcţionare a fost alocată suma de aproximativ 31 milioane lei, iar pentru secţiunea de dezvoltare a fost alocată suma  suma de 20,4 milioane. De asemenea, pentru susținerea investiţiilor cu finanţare de la bugetul local a fost prevăzută suma de aproximativ 20 de milioane de lei.

Plenul Consiliului Local Adjud a mai aprobat modificarea Hotărârii nr. 101/26.07.2018 privind aprobarea lucrărilor care se finanțează din bugetul local pentru obiectivul ”Construire grădiniță cu program normal nr. 2, 4 săli de clasă”, dar și indicatorii tehnico-economici la obiectivele de investiții: „Modificare instalație de utilizare gaze naturale pentru obiectivul de investiții Grădinița nr. 4 cu program prelungit, Municipiul Adjud, Județul Vrancea”; „Lucrări de recondiționare scări exterioare, montare pervazuri și a balustradelor de protecție pentru clădirea Casa de Cultură «Tudor Vornicu», Municipiul Adjud, Județul Vrancea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here