Acțiuni ale jandarmilor vrânceni, în contextul partidei de fotbal disputate pe Stadionul Milcovul și a Duminicii Floriilor

0
397

În acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Vrancea intensifică acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice. În acest sens, jandarmii vrânceni execută misiuni atât independent, cât și în cooperare cu polițiști, pompieri și polițiști locali, în activitățile de verificare, informare şi îndrumare a cetățenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele CSM Focșani 2007 și Viitorul Ianca, care va avea loc pe Stadionul Milcovul din Municipiul Focșani, sâmbătă 24 aprilie a.c. .
Deși competițiile sportive se desfășoară fără spectatori, conform regulilor impuse de autorități, jandarmii vor fi prezenți pentru a asigura un climat de ordine publică.

De asemenea, jandarmii vrânceni vor asigura ordinea publică în zona bisericilor din Focșani, Adjud, Panciu și la mănăstirile Brazi, Trotușanu, Lepșa și Dălhăuți, unde se vor desfășura slujbe religioase cu ocazia sărbătorii ,,Duminica Floriilor”.

Jandarmii montani sunt prezenți în localitățile Tulnici, Lepșa, Soveja și pe traseele turistice pentru îndrumarea, informarea și acordarea de asistență turiștilor și persoanelor aflate în dificultate în zona montană, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

Jandarmeria Vrancea, cu siguranță pentru fiecare!

Comunicat IJJ Vrancea, 23 aprilie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here