Handbal, Liga Națională – Impresionant! CSM Bacău – CSM Focșani 2007 19-30 (11-12)!

0
193

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu – Ragea, Pătru – 1, Popovici, Drăgan, Miroiu – 4, Marjanovic – 4, Hrimiuc – 3, Mocanu – 1, Rață- 3, Krsyevski – 1, Marijanac – 4, Eros – 4, Makrishin – 3, Mănescu – 2.

CSM Bacău: Rusu, Gal, Rotaru, Mihai Bujor – 1, Tîrzioru – 5, Sretenovic – 1, Gabriel Bujor – 2, Stănică, Krnoglavac – 5, Coric – 4, Capotă, Păunică – 1, Iordachi, Saldatenka, Freiwald, Murariu.

          Echipa de handbal seniori a Focșaniului a făcut, ieri, o adevărată demonstrație de handbal spectaculos și eficient în meciul pe care l-a disputat, la Cluj Napoca, de la ora 16:00, în compania CSM Bacău. Ca și în celelalte două partide ale penultimului turneu al campionatului Ligii Naționale, pe care le-au câștigat, focșănenii au condus jocul de la început până la sfârșit și i-au întrecut pe băcăuani la o diferență de 11 goluri, greu de anticipat! Handbaliștii pregătiți de Dalibor Cutura și Marko Isakovic și conduși de pe margine și de profesorul Viorel Ciubotaru au avut în prima parte a meciului un avans de 1-3 goluri pentru ca, în pauză, să se intre cu diferență minimă: 12-11 pentru ei. După egalarea de imediat de la intrarea în partea a doua a întâlnirii, focșănenii s-au desprins și au intrat în ultimele zece minute cu șapte goluri avans 23-17. Cu pățania din tur când au avut de asemenea un avans consistent, dar au pierdut, jucătorii CSM 2007 au menținut nivelul de concentrare, parcă le-a sporit gradul de inspirație și au încheiat meciul cu golul nou intratului Mocanu care a închis tabela la 30-19 pentru ei!

          A fost un joc impresionant, o victorie obținută într-o manieră impresionantă, cum impresionantă a fost și hora bucuriei întregii delegații focșănene la turneu!

          Cu trei etape înainte de finalul campionatului, CSM Focșani 2007 a acumulat 42 de puncte și se află pe poziția a șasea a clasamentului!     

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here