Două containere, care vor intra în dotarea Centrului Mobil de Vaccinare de la nivelul Garnizoanei Focșani, au ajuns la sediul Brigăzii 8 ROT

0
287
Ministerul Apărării Naționale continuă să sprijine efortul național de combatere a efectelor produse de virusul SARS COV-2 prin pregătirea unor centre mobile de vaccinare care vor asigura imunizarea populației care locuiește în mediul rural sau în zone greu accesibile, precum și creșterea capacității de vaccinare a populației generale.
Garnizoana Focșani va asigura unul din cele 20 de Centre Mobile de Vaccinare. Două containere ISO 20 asigurate de Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale au ajuns la sediul Brigăzii 8 „Alexandru Ioan Cuza” și vor intra în dotarea Centrului Mobil de Vaccinare organizat la nivelul Garnizoanei Focșani.
Astfel, începând cu data de 20.04.2021, două echipe mobile de vaccinare, încadrate cu personal din cadrul Spitalului Militar de Urgență”Dr. Alexandru Popescu” din Focșani și Brigăzii 8 „Alexandru Ioan Cuza”, vor fi gata să execute vaccinarea anticovid în localități izolate sau greu accesibile din județele Vrancea, Bacău și Vaslui.
Text și foto: Gogu Petruț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here