Cartierul Mândrești: amendă pentru gunoaie aruncate la întâmplare, câini fără stăpân capturați

0
308
În perioada 13-16.04.2021 polițiștii locali au desfășurat activități specifice în zona Cartierului Mândrești:
 capturarea/ridicarea câinilor fără stăpân. S-a luat legătura cu reprezentanții D.D.S.P. Focșani Serviciul de Gestionare a câinilor fără stăpân, care au desfășurat în zona menționată acțiuni specifice. Astfel au fost capturați/ridicați prin montarea unor dispozitive/cuști în vederea capturării în câmp deschis a câinilor fără stăpân, o parte din aceștia fiind luați spre îngrijire de către persoanele fizice din zonă.
 a fost identificat proprietarul unei exploatații individuale de creștere a animalelor, care a fost determinat să desființeze o împrejmuire neautorizată aflată în acea zonă.
 menținerea curățeniei în zona Cartierului Mândrești, prelungirea străzii Izvor către Șoseaua Suraia. Au fost găsiți mai mulți saci cu încălțăminte și haine uzate, deșeuri din hârtie, ambalaje din material plastic, abandonați pe marginea drumului de acces dinspre Șoseaua Suraia spre strada Izvor. Pe baza detaliilor oferite de cetățenii din zonă și a indiciilor găsite la fața locului a fost identificată persoana care i-a abandonat, aceasta fiind sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 1500 lei, pentru nerespectarea prevederilor H.C.L. nr. 25/2017, privind gospodărirea municipiului Focșani.
Mulțumim pe această cale tuturor cetățenilor care au cooperat cu polițiștii locali în vederea realizării celor prezentate mai sus, de asemenea solicităm cetățenilor să comunice de îndată la Dispeceratul Poliției Locale Focșani tel: 0237.215.005, dacă surprind pe raza municipiului Focșani încălcări ale normelor privind gospodărirea municipiului Focșani și a protecției mediului.
Sursa text și foto:
19 aprilie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here