FOTO! O locuință din Motnău a ars în totalitate! Familia omului care intră și în foc, pentru a-și ajuta semenii, ne cere o mână de ajutor

0
1279

Joi noapte, în jurul orei 21:30, o locuință din satul Motnău, comuna Dumitrești, a fost cuprinsă de flăcări. Timp de trei ore, pompieri din cadrul Stației de Pompieri Râmnicu Sărat, dar și pompierii din cadrul SVSU Dumitrești s-au luptat să stingă incendiul produs de jarul sau scânteile căzute din sobă. În urma incendiului, au ars o fânărie și o anexă, însă focul a cuprins și gospodăria alăturată, care a fost distrusă în totalitate.

„Din nefericire, focul s-a extins și la locuința unui om foarte săritor și implicat în viața comunității. Nea Constantin Vîlvăroiu este omul care intră și în foc pentru a-și ajuta semenii”, a anunțat SVSU Dumitrești, într-o postare pe facebook, la scurt timp după intervenția de joi seară.

Sâmbătă, în ajutorul familiei Vîlvăroiu a fost lansat un apel umanitar. Imaginile dezastrului, afișate într-o postare făcută de Monica Ungureanu, pe facebook, sunt mai puternice decât orice comentariu.

„APEL UMANITAR

Dragii mei,
Haideți să întindem o mâna de ajutor familiei Vîlvăroiu Costel  din comuna Dumitrești, sat Motnău, ce trece printr o grea încercare, pricinuită de un incediu care a mistuit întreaga lor gospodărie. Știu că sunt timpuri grele pentru toată lumea, însă vă rog, de la suflet la suflet, să nu fim indiferenți și să fim solidari cu această familie!

Orice  donație  poate fi făcută în contul :
RO47RZBR0000060018172303

Titular cont Constantin Vîlvăroiu, sau la numărul de telefon 0726 530 257.

Chiar și distribuirea acestui mesaj poate fi de ajutor!!!
Vă mulțumesc din suflet și Bunul Dumnezeu să va binecuvânteze pe toți!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here