Suspiciune de agresiune sexuală asupra unui băiețel de 4 ani din Reghiu

0
2080

Un băiețel de doar 4 ani din Reghiu a fost adus aseară de mama sa la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce copilul i-a povestit că a fost agresat sexual. Din ce a povestit micuțul, agresiunea s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, agresorul fiind un alt minor, de 11 ani. Speriată, mama a cerut ajutorul medicilor, băiețelul fiind consultat și mai apoi internat la Secția Chirurgie Infantilă. Momentan, dat fiind că a trecut foarte mult timp, din punct de vedere medical nu sunt indicii care să confirme agresiunea. A fost anunțată poliția, ancheta fiind în curs.

„În data de 15 aprilie a.c., ora 20.20, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiul ei, minor, a fost agresat sexual în urmă cu 6 zile de către un alt băiat, în vârstă de 11 ani.
În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.
Minorul a fost transportat la o unitate medicală, urmând să fie examinat din punct de vedere medico-legal.
Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate și luării măsurilor legale ce se impun”, a informat Biroul de Presă al IPJ Vrancea, în urmă cu puțin timp.

foto cu rol de prezentare: glasularadului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here