Rezidenţii Căminului pentru persoane vârstnice din Mărășești – beneficiari ai Serviciului de împrumut colectiv de carte

0
53

Miercuri, 14 aprilie 2021, colegii noştri au fost prezenţi la Căminul pentru persoane vârstnice din Mărăşeşti, cărora le-au împrumutat, în urma solicitării seniorilor, un număr de 53 de cărţi, spre a le aduce bucurie şi seninătate în suflet. Cărțile fac parte din colecțiile secției „Împrumut la domiciliu adulți” și aparțin diferitelor domenii ale cunoașterii: religie, medicină, beletristică, psihologie.

Serviciul de împrumut colectiv de carte funcționează în cadrul instituției noastre încă din anul 2020,  urmărind să vină în sprijinul persoanelor care beneficiază de diverse forme de îngrijire în unităţile rezidenţiale.

De asemenea, cu ocazia „Anului utilizatorului de bibliotecă  în județul Vrancea”,  prin proiectul „Biblioteca dăruiește” au fost donate Căminului pentru persoane vârstnice un număr de 30 de cărți de literatură română şi străină, printre ale căror autori se numără şi scriitori vrânceni.

Această activitate prefațează Săptămâna Națională a Bibliotecilor Publice din România și Ziua Națională a Bibliotecarului, sărbătorite de instituția noastră în perioada 19 – 24 aprilie 2021.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here