ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Primarul Focșaniului s-a vaccinat astăzi: „Doar așa putem avea certitudinea că pe viitor vom fi mai puțin expuși acestui virus”  

0
1383

Cristi Valentin Misăilă s-a vaccinat astăzi cu prima doză de vaccin împotriva Covid 19, la centrul deschis la Colegiul Pedagogic „Spiru Haret Focșani”. De marți, în sala de sport a unității de învățământ a devenit funcțional un centru de vaccinare cu două fluxuri de Pfizer, iar primarul municipiului a fost una dintre persoanele care s-a imunizat aici, în baza programării prealabile. Deși în toamnă primarul a trecut prin boală și a dezvoltat anticorpi, acesta consideră vaccinarea un instrument eficient împotriva Covid și este importantă pentru revenirea la normalitate.

Am considerat că este cazul să mă vaccinez, pentru că doar așa putem avea certitudinea că pe viitor vom fi mai puțin expuși acestui virus, care iată că a făcut ravagii în lume. Din punctul meu de vedere, cred că ar trebui să conștientizăm cu toții că acest vaccin ne poate ajuta foarte mult. Totodată, în calitatea mea de primar, care intră în contact cu foarte mulți cetățeni, trebuie să mă protejez nu doar pe mine, ci și pe ceilalți cetățeni. Pentru că niciodată nu poți ști ce fel reacționează organismul, poți să nu ai simptome, dar ceilalți care intră în contact cu tine să aibă simptome și de aceea este normal și firesc să procedăm așa. Eu consider că cetățenii ar trebui să se vaccineze, pentru că doar așa putem reduce efectele acestei pandemii. Și ne dorim cu toții să ajungem la o situație de normalitate, o situație pe care o așteptăm de foarte mult timp, iată că a trecut deja un an de zile de când s-a declanșat în România starea de urgență”, a explicat edilul Focșaniului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here