ULTIMA ORĂ! Percheziție la Vânători, după ce trei persoane ar fi pătruns într-un magazin din localitate și ar fi furat bunuri în valoare de 5500 lei

0
2304

Marți, 13 aprilie a.c., poliţiștii din cadrul Secției 1 Golești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Vânători, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat faptul că trei persoane, dintre care doi minori, cu vârste cuprinse între 16 și 29 ani, ar fi pătruns într-un magazin, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În fapt, în noaptea 10/11 aprilie a.c., cei în cauză ar fi pătruns într-un magazin situat pe raza comunei Vânători, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de 5500 de lei.

În urma activităţilor întreprinse şi a probatoriului administrat în cauză, la data de 13 aprilie a.c. a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în comuna Vânători, în urma căruia au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri, a căror proveninenţă nu a putut fi justificată. Prejudiciul creat a fost recuperat în proporție de peste 50%.

Față de bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

COMUNICAT IPJ Vrancea, 14 aprilie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here