Volei junioare – Fetele de la CSS Focșani, ca și calificate în turneul semifinal!

0
203

Echipa CSS Focșani: Maria Paizan – căpitan, Delia Budeanu, Cătălina Ciubotaru, Miruna Pușcă, Alexandra Diac, Denisa Cara, Alessia Sima, Andra Damaschin, Claudia Popa, Ilinca Știrbu. Antrenori, Marian Rădulescu și Petrică Damian. 

Echipa de volei junioare a CSS Focșani a participat în perioada 5-7 aprilie, la turneul de Campionat Național ale cărui jocuri au avut loc la Constanța. I-au fost colege de serie CSS 1 Constanța, CSS CSM Brăila și  CS Laguna B.P. Hașdeu Constanța. Tinerele voleibaliste antrenate de profesorii Marian Rădulescu și Petrică Damian au câștigat toate meciurile: cu 3-2, pe cel cu CSS 1 Constanța, cu 3-1 pe cel cu CSS CSM Brăila și cu 3-0 întâlnirea cu CS Laguna BP Hașdseu Constanța. Cel mai dificil joc a fost cu CSS 1 Constanța. A fost o dispută echilibrată, decisă de forța grupului ca și de experiența  acumulată de câteva dintre jucătoarele Focșaniului care au evoluat și pentru senioare în ultimele două sezoane. Întâlnirea cu Brăila nu a fost încheiată la zero pentru că fetele Focșaniului s-au relaxat în partea a doua a setului al treilea când aveau un avans ce părea suficient pentru victorie! Cu Laguna BP Hașdeu lucrurile au curs spre un normal 3-0 cu care CSS Focșani a terminat turul seriei B pe primul loc și este, practice, promovată în faza semifinală a campionatului, unde merg primele două clasate în serie.

          Este o performanță pentru care merită felicitări tinerele și talentatele voleibaliste ale Focșaniului, antrenorii, sponsorii și toți cei care susțin voleiul juvenil focșănean care va asigura viitorul voleiului de senioare, reprezentat și prin junioare de la CSS ce vor participa cu CSM Focșani 2007 la barajul pentru promovarea în Divizia A1!

Jocurile susținute de CSS Focșani în turneul de la Constanța au fost transmise în direct pe pagina de facebook Volley Focsani.

          Foto, Facebook Volley Focsani 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here