Niciun post liber de notar în Vrancea pentru stagiarii care își dau definitivatul

0
528

Ministrul Justiției a emis zilele trecute un ordin privind actualizarea numărului de posturi de notar public, lista la nivel național fiind actualizată cu 48 de posturi pentru notarii stagiari care vor promova examenul de definitivat. În Vrancea nu este însă niciun post vacant destinat examenului de definitivat din anul 2020, numărul posturilor ocupate în anul 2021 fiind 36, din totalul de 39, care îi include și pe notarii suspendați.

Defalcat, în Focșani au fost actualizate în anul 2020 ca fiind ocupate 23 de posturi, dintre care 22 sunt ale notarilor publici în funcție în anul 2021, plus un notar suspendat – Luciana Manolescu. Tot pe raza Judecătoriei Focșani posturi ocupate efectiv în 2021 sunt la Dumbrăveni, Gugești, Odobești și Vulturu. La Dumitrești apare un post, al notarului suspendat Cătălina Barbu. Pe raza Judecătoriei Adjud sunt 6 posturi ocupate în acest al doilea municipiu din județ – din cele 7, dat fiind că unul dintre notari, Iuliana Silvia Lupu, este suspendat. La Judecătoria Panciu sunt ocupate toate posturile din Panciu și Mărășești.

Din lista actualizată rezultă că în Vrancea mai multe posturi sunt blocate. Astfel, un notar public numit în Fitionești este asociat pe durată nedeterminată în București, la fel ca și în cazul unui notar public numit în Vintileasca. Tot din Vintileasca, un notar public este asociat pe durată nedeterminată în Galați. În același timp, un notar public numit în Focșani este asociat pe 3 ani în București, începând cu 9 aprilie 2020, un al doilea este asociat pe durată nedeterminată în Galați, iar alți doi sunt asociați pe un an în Panciu. Pe de altă parte, un notar public numit în Panciu este asociat pe durată nedeterminată în Focșani, un altul este asociat pe 5 ani în București, un al treilea este asociat pe durată nedeterminată în București, iar un al patrulea este asociat pe durată nedeterminată în Galați.

Și la Homocea notarul numit aici este asociat pe durată nedeterminată în Brăila, notarul public numit în Păunești este asociat până la 1 octombrie 2024 în București, cel numit în Tulnici este asociat pe durată nedeterminată în Focșani, notarul public numit în Mera este asociat pe durată nedetermină în Giurgiu, cel numit în Negrilești este asociat pe un an în București, cel numit în Nistorești este asociat pe durată nedeterminată în Brașov, iar notarul public numit în Tâmboești este asociat pe durată nedeterminată în București.

La Suraia, unde mai nou duc toate drumurile vaccinării, ar fi pe hârtie doi notari. Însă unul dintre aceștia este asociat până în ianuarie 2031 în Focșani, iar al doilea este asociat pe durată nedeterminată în Focșani.

Sursa foto: business-adviser.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here