Handbal, Liga Națională – Focșănenii puteau mai mult!

0
130
  • AHC Potaissa Turda – CSM Focșani 2007 29-24 (15-11)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu – Ragea, Pătru – 1, Popovici – 1, Drăgan – 2, Miroiu – 5, Marijanac – 6, Țuțu – 2, Hrimiuc, Mocanu – 3, Rață – 2, Krstevski, Marijanac – 1, Eros, Mănescu – 1.

Potaissa Turda: Irimuș, Cîntec – 4, Totoi, Pop- 1, Thalmaier – 2, Dragaș, Zacaciurin – 6. Ghiță – 4, Szoke, Pavel – 7, Lazăr, Vereș, Șelaru, Savic, Rohozneanu – 1, Dumitru – 4.

           CSM Focșani 2007 a întâlnit, ieri, în prima zi a turneului Ligii Naționale de la Cluj -Napoca, pe AHC Potaissa Turda, într-o partidă arbitrată de cuplul Ștark-Ștefan. Arbitri bine cunoscuți publicului focșănean și care, în Sala Horia Demian, au arătat un plus de bunăvoință pentru turdeni. Partida a fost câștigată de Potaissa cu 29-25, dar nu arbitrajul a fost decisiv în stabilirea învingătoarei, ci unele lacune din jocul învinșilor – erori de transmitere a mingii transformate în contre și goluri ale Potaissei, ratări, inclusiv din lovituri de penalitate. Una peste alta, ieri valoroasa formație din Turda a demonstrat de ce este pretendentă la titlu în Liga Națională!   Echipa Focșaniului a avut doar un moment – prelungit – de secetă la finalizare – după egal 7, în pauză s-a intrat cu un plus de patru goluri pentru turdeni, 15-11. Partea a doua a întâlnirii a fost foarte echilibrată, focșănenii s-au apropiat la trei goluri, dar au fost conduși și cu cinci, atât cât a fost diferența din final de meci.

Pentru handbaliștii pregătiți de Dalibor Cutura și Marko Isakovic urmează pauza de astăzi, după care va fi meciul cu CSM Vaslui, unul dintre derbiurile Moldovei în Liga Națională, de vineri, 9 aprilie, ora 10:15.        

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here