Fotbal, Turneul Speranțelor, faza interjudețeană, mâine, pe Milcovul!

0
173
  • Finala pe Regiune va fi sâmbătă, la Galați, pe stadionul Oțelul
  • Toți copiii participanți trebuie să aibă test Covid negativ! 

          Turneul Speranțelor, ediția 2021, a trecut o primă etapă. Cea a constituirii Selecționatelor județene. Lotul Selecționatei Vrancei a fost alcătuit după trialul de sâmbătă, 3 aprilie, de pe stadionul Milcovul. Urmează jocurile din faza interjudețeană, care sunt programate pentru miercuri, 7 aprilie – grupul județelor Vrancea, Galați și Buzău, respectiv pentru vineri, 9 aprilie, pe stadionul Delta din Tulcea, pentru județele Tulcea, Brăila și Constanța. Finala pe Regiunea Sud-Est este programată pentru joi, 15 aprilie, ora 12:00, pe stadionul Oțelul din Galați.

Meciurile de miercuri, de pe stadionul Milcovul, vor avea loc, începând cu ora 14:00, în ordinea: Vrancea – Galați, Galați – Buzău, Vrancea – Buzău.

O precizare foarte importantă făcută de AJF Vrancea, ca parte a organizării competiției: toți copiii participanți la faza interjudeteană și regională (finala pe regiune) vor avea test RT-PCR negativ valabil (de preferat testul să fie făcut cu 2 zile înainte de acțiune); datorită modificării calendarului școlar și pentru a putea participa cu acelasi test RT-PCR și la următoarea acțiune, FINALA pe regiune se va desfășura în data de joi,15.04.2021”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here