GALERIE FOTO: Handbal, juniori 1 – Focșănenii, cu două victorii în trei jocuri rămân în cursa pentru turneul final!

0
72

Handbaliștii juniori 1ai CSM Focșani 2007 au participat, de vineri, 2 aprilie, până duminică, 4 aprilie, la turneul tur al Seriei Valoare 2 a Campionatului Național care va avut loc în Sala Polivaentă. Voi repeta ceea ce am spus și cu altă ocazie: echipa focșăneană a de juniori 1 este alcătuită, cu trei excepții, din juniori 2! Iar în turneul de la Polivalentă, echipa a fost lipsită de căpitanul și conducătorul de joc al său și al Naționalei de cadeți a României, Alexandru Golea, care a făcut entorsă la piciorul drept în minutul 3 al primului meci! Colegii săi au reușit, chiar și aîn aceste condiții, prestații foarte bune în compania unor veritabile echipe de juniori 1, au câștigat de două ori, au pierdut o dată și se mențin în cursa pentru promovarea în turneul final! Antrenorii Marius Partene și Iulian Neață au avut o bancă de schimb – pentru nivelul juniorilor 1 – scurtă iar și ultimul meci, cel cu CSM București de duminică, a fost evidentă starea de oboseală a jucătorilor focșăneni.

Conducerea CSM 2007 și a Secției de handbal au sigurat o foarte bună organizare a turneului, inclusiv prin transmiterea în direct a tuturor jocurilor, pe pagina de facebook CSM Focșani 2007 Oficial. Transmiterea a fost realizată cu sprijinul Iordache Virgil Photography.

          Federația Română de Handbal, prin antrenorul federal Gabriel Florea, a oferit conducerii CSM Focșani 2007 și a Secției de Handbal, o minge cu semnături ale jucătorilor Naționalei în semn de apreciere a modului în care au fost organizate turneele de la Focșani. Reprezentanții CSM 2007 au mulțumit, la rândul lor, pentru încrederea pe care Federația a acordat-o clubului pentru a organiza turneele de juniori 2 și juniori 1.

 

Rezultatele CSM Focșani 2007     

CSM Focșani 2007 – LPS Buzău 36-28(17-12)

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia – Feraru – 2, Golea, Bari – 5, Valentin Bogdan – 5, Filip – 1, Muraru – 8, Bouroș, Abeaboeru, Partene, Ciubotaru, Rotaru, Toboșaru – 15.

Partida a avut loc în turneul de la Polivalentă al Serie Valoare 1 a Campionatului Național.

 

CSM Focșani 2007 – CSȘ Craiova 35-28 (19-15)

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia – Feraru – 9, Bari – 3, Valentin Bogdan – 3, Filip, Muraru – 7, Bouroș, Prundiș – 1, Abeaboeru – 2, Partene, Ciubotaru, Rotaru, Toboșaru – 10.

CSM București – CSM Focșani 2007 29-24 (14-10)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here