Petrecere de majorat cu 35 de persoane, întreruptă de polițiști la Dumitrești. S-au ales cu AMENZI atât organizatorii, cât și participanții

0
3766

În cursul nopții trecute, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o societate comercială de pe raza localității Dumitrești, ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o aniversare (majorat), la care participau un număr de 35 de persoane.

Administratorul societății comerciale și organizatorul evenimentului au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, respectiv 500 lei, precum și cei 35 de participanți, conform Legii 55/2020, evenimentul privat fiind oprit.

Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

Comunicat IPJ Vrancea, 4 aprilie 2021

foto cu rol de prezentare: bzb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here