ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! UPDATE! Incendiu la Pensiunea Leonardo de la Bolotești

0
12945

Un incendiu puternic a izbucnit în această după amiază la Pensiunea Leonardo situată la kilometrul 26, de pe DN 2D, pe raza comunei Bolotești. Din primele informații oferite de pompierii vrânceni, se pare că focul s-ar manifesta în zona în care se fac grătare, și nu la toată locația. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE! Pompierii militari au intervenit în jurul orei 15:15, în localitatea Bolotești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei pensiuni.

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de primă intervenție și comandă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, precum și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Focșani. Totodată, la locul evenimentului a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bolotești.

Forțele de intervenție au localizat în cel mai scurt timp incendiul care se manifesta la acoperișul unei anexe, pe o suprafață de circa 90 mp.

În mai puțin de 30 de minute indendiul a fost lichidat.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Cauza probabilă este în curs de stabilire. (Comunicat ISU Vrancea, 2 aprilie 2021)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here