Handbal, Liga Națională – Un egal ar fi fost mai mult decât echitabil!

0
141
  • CSM Focșani 2007 – Dobrogea Sud Constanța 26-27 (10-13)

Au marcat pentru CSM 2007:Marijanovic – 6 goluri, Marijanac – 8, Miroiu – 4, Krstevscki – 2, Mănescu – 1, Eros – 3, Țuțu – 1, Rață – 1.

          CSM Focșani 2007 a întâlnit aseară, la Sfântu Gheorghe, în etapa a 20-a a Campionatului Ligii Naționale de Handbal, ocupanta locului al doilea al clasamentului, AHC Dobrogea Sud Constanța. La pauză a fost 13-10 pentru constănțeni, după ce focșănenii au ratat exasperant, inclusiv din situații de unu la unu cu portarul advers! Partea a doua a întâlnirii a avut dobrogenii la conducere până la 19-23, după care focșănenii au reușit să recupereze până la egalul la 26, cât era la intrarea în ultimul minut de joc. Dobrogea Sud a marcat golul 27 când mai erau 15 secunde de joc, dar Cloșcă, excelent în intervenții au avut ghinionul ca după șutul care a trimis-o în poarta sa, mingea să intre în punga plasei, repunerea să fie întârziată și focșănenilor le-au rămas cinci secunde pentru atac. Insuficient pentru a înscrie golul egalării, care ar fi fost mai mult decât meritată!

          De la CSM Focșani 2007 au lipsit mai mulți jucători foarte importanți – Marocico, Hrimiuc și Makrishin a căror prezență în meciul cu Dobrogea ar fi putut conduce la un alt deznodământ al partidei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here