FOTO: Familia Bratosin din Popești va fi luni seară pe scena „Românii au talent”

0
5177

Sunt talentați și reușesc de fiecare dată să ne reprezinte țara cu succes. Luni, de la ora 20:30, Diana, Mihai și Andreea Bratosin vor urca pe scena „Românii au talent‟ pentru a emoționa atât juriul, cât și publicul, cu un moment de familie. „Vă invităm să ne urmăriți luni, 5 aprilie, la emisiunea «Românii au talent» difuzată de PRO TV, ora 20:30, cu un moment frumos de familie. Se spune că emoțiile vin odată cu talentul, iar talentul se dezvoltă prin muncă, oricât ar fi de greu, noi vrem să ne demonstrăm în primul rând nouă că orice vis am avea, trebuie să-l ducem până la capăt‟, a spus Diana Bratosin.

O familie de artiști

Originari din Popești, frații Mihai (13 ani) și Andreea (21 ani) Bratosin împărtășesc aceeași pasiune: muzica. Ambii frați au urcat alături de mama lor, Diana Bratosin, în 2017, pe scena „Next Star‟, emisiune difuzată pe postul Antena 1. Piesa pe care au interpretat-o, „Who is Loving You‟ i-a trimis pe toți trei direct în marea finală, primind Golden Star. Andreea Bratosin a început să cânte de la vârsta de 8 ani, având-o ca profesoară de canto pe Aurelia Vaida. În prezent, tânăra de 21 de ani este studentă în anul II la Facultatea de Drept și-și dorește să devină un avocat sau un notar de succes, fără a neglija însă pasiunea pentru muzică.

Fratele ei mai mic, Mihai Bratosin este elev în clasa a VI-a la Școala „Ștefan cel Mare‟ din Focșani. Și el este elevul Aureliei Vaida încă de la vârsta de 4 ani. Camera lui Mihai Bratosin este plină cu premii, diplome și trofee obținute la diverse concursuri și festivaluri naționale și internaționale, dar, întotdeauna mai face loc și pentru altele. „Mihai a obținut chiar și anul acesta numeroase premii la festivaluri naționale și internaționale. Își propune să se dezvolte cât mai mult din punct de vedere artistic. Participarea noastră la «Românii au talent» este dovada vie a faptului că nu ne dăm bătuți niciodată. Deși au existat momente în care am avut tendința de a renunța, întotdeauna am găsit puterea în Dumnezeu și am reușit să mergem mai departe. Ne dorim ca cei de acasă să simtă emoția sinceră care ne-a cuprins pe noi atunci când am urcat pe scena emisiunii de la PRO TV‟, a spus Diana Bratosin.

La urăm succes Dianei Bratosin și celor doi copii ai săi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here