Handbal juniori 1 – Un nou turneu de campionat național la Focșani!

0
68
  • De vineri, 2 aprilie până duminică, 4 aprilie, în Sala Polivalentă, șase echipe de juniori 1 vor juca în Seria Valoare 2
  • Lotul CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia – Golea, Feraru, Bari, Valentin Bogdan, Filip, Muraru, Bouroș, Denis Bogdan, Abeaboeru, Prundiș, Partene, Ciubotaru, Rotaru, Toboșaru, Gavrilă. Antrenori, Marius Partene și Iulian Neață.

Focșaniul a devenit în ultima vreme un pol de interes pentru cei care sunt iubitorii de handbal juniori sau de baschet, seniori sau juniori. În Sala Polivalentă sau/și în Sala Liceului cu program Sportiv au avut loc multe turnee de handbal juniori, de baschet, juniori și seniori ca și de volei a căror organizare a fost atribuită de federațiile de specialitate unor cluburi focșănene. Cel mai activ în acest sens este CSM 2007 care, spre exemplu, la finalul săptămânii trecute avea participante la turneele pe care le-a organizat echipele de baschet juniori și seniori ca și de baschet de Ligă Națională.

          La finalul acestei săptămâni, clubul municipalității organizează un nou turneu de campionat național. Pe cel al turului Seriei Valoare 2 a Campionatului Național. De vineri până duminică, își vor disputa dreptul de a urca în Turneul final Valoare a Campionatului juniorilor 1, CSM București, CSS Medgidia, CSM Focșani 2007, LPS Buzău, CSS Ploiești, CSS Craiova. Echipele vin în turneul Valoare câte trei din aceeași Grupă Geografică, având în portofoliu punctele obținute în întâlnirile dintre ele. Clasamentul de la care pornesc în turneu cele șase formații este următorul: 1. CSM București – 12 puncte; 2. CSS Medgidia – 10 puncte; 3. CSM Focșani 2007 – 8 puncte; 4. LPS Buzău – 7 puncte; 5. CSS Ploiești – 6 puncte; 6. CSS Craiova – 5 puncte. 

În prima zi a returului, vineri, 2 aprilie, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă se vor întâlni CSM Focșani 2007 cu LPS Buzău, de la ora 14:40, CSS Medgidia cu CSS Craiova, iar de la ora 17:20, CSS Ploiești – CSM București.

          Sâmbătă, 3 aprilie, turneul va fi deschis, la ora 10:30, de meciul dintre CSS Craiova și CSM Focșani 2007, va continua, de la ora 13:10 cu întâlnirea dintre CSS Ploiești și LPS Buzău iar de la ora 15:50 se va disputa partida dintre CSS Medgidia și CSM București.   

          Duminică, 4 aprilie, programul de handbal juniori 1 de la Polivalentă începe cu întâlnirea dintre LPS Buzău și CSS Medgidia, de la ora 10:00. De la ora 12:40 vor juca CSM București și CSM Focșani 2007 iar de la ora 15:20 se vor întâlni CSS Ploiești și CSS Craiova a căror dispută va închide turneul. Formațiile care provin dintr-o grupă geografică nu vor întâlni decât pe cele din cealaltă grupă geografică.

Echipa juniorilor 1 a CSM Focșani 2007, antrenată de Marius Partene și Iulian Neață este bine poziționată pentru accederea în turneul final Valoare în care vor merge primele două clasate în fiecare dintre cale trei grupe Valoare și cele mai bune două dintre cele clasate pe locurile 3.

          Jocurile turneului de la Polivalentă vor putea fi urmărite în transmisie directă pe pagina de facebook CSM Focșani 2007 Oficial. Transmisia va fi realizată cu sprijinul Iordache Virgil Photography.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here