GALERIE FOTO: Maraton al ofertelor facultăților de la Universitatea din București la Colegiul Cuza Focșani

0
168

Pe parcursul lunii martie, la nivelul Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” au avut loc două ample activități de consiliere și orientare școlară și profesională desfășurate în cadrul unui parteneriat încheiat cu Universitatea din București. Astfel, cadrele didactice și profesorul consilier școlar de la CNAIC au colaborat cu Departamentul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității  pentru a aduce în fața elevilor din anii terminali oferta școlară a 9 facultăți.

În data de 13.03.2021, elevi din clasele a X- a, a XI a și a XII –a  de la profilul uman al CNAIC au participat la o activitate online cu profesori și studenți de la Facultățile de Litere, Limbi străine, Psihologie și Educației, Sociologie și Asistență Socială.

O altă activitate a avut loc în data de 31.03.2021 pentru  elevii din clasele a XI a și a XII a de la profilul real. În cadrul acesteia au fost prezente cadre didactice și studenți de la Facultățile de Matematică și Informatică, Chimie, Fizică, Biologie și Geologie.

Pe parcursul activităților reprezentanții facultăților de la Universitatea din București le-au prezentat elevilor oferta școlară pentru anul 2021-2022  și le-au oferit informații referitoare la oportunitățile profesionale pe care le oferă fiecare domeniu de studiu. De asemenea, elevii au primit și link-urile unor broșuri electronice cu date complete referitoare la admiterea din acest an școlar.  În cadrul întâlnirilor au fost prezenți și studenți de la fiecare facultate care au răspuns întrebărilor elevilor și le-au oferit informații importante despre provocările vieții de student, despre activitățile extrașcolare în care se pot implica în timpul studiilor.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here