VIDEO: YETI – OMUL ZĂPEZILOR la Happy Cinema în 3D dublat în română

0
25

Yeti s-a rătăcit prin lumea noastră și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică.

          Co-producția DreamWorks Animation și Pearl Studio, „Yeti – Omul Zăpezilor” invită publicul într-o călătorie de 2000 de mile, ce prezintă peisaje diverse, de la străzile din China și până la peisajele înzăpezite himalayene.

Când adolescenta Yi (Chloe Bennet) găsește un tânăr Yeti pe acoperișul casei, ea și prietenii ei, Jin (Tenzing Norgay Trainor) și vărul lui, Peng (Albert Tsai) îl poreclesc „Everest” și pornesc toți într-o aventură cu scopul de a reuni această magică ființă cu familia ei, aflată în cel mai înalt punct de pe Pământ.

După ce-și iau la revedere de la mama și bunica lui Yi, cei trei prieteni se vor strădui să fie întotdeauna cu un pas înaintea lui Burnish, un bancher putred de bogat care vrea să prindă un Yeti. Un alt personaj-cheie este Dr. Zara  zoologista care încearcă să-l ferească pe Everest de patronul ei și să-l ajute să se întoarcă la familia lui.

„Yeti – Omul Zăpezilor” este scris și regizat de Jill Culton și produs de Suzanne Buirgy, Peilin Chuo pentru Pearl Studio. Epica aventură 3D este produsă executiv de Tim Johnson, Frank Zhu, Li Ruigang. Producția a fost co-regizată de Todd Wilderman și co-produsă de Rebecca Huntley.

Personajelor le dau voce în română actorii Ana Udroiu, Tudor Dobrescu, Raul Stănulescu, Adina Lucaciu, Ionuț Grama, Silvia Gâscă, Mioara Ifrim, Ernest Fazekaș, Cristi Neacșu, Toma Mircea, Theodora Stancu, Gabriela Bobeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here