FOTO: Judo – Uniristo-rapidistele, medaliate la senioare!

0
105

 

  • O dată argint, de trei ori bronz, din patru concurente

Sensei Adrian Moldoveanu poate fi foarte mulțumit de munca sa, după ce patru dintre elevele sale dintre cele cinci cu care a fost la Campionatul Național de seniori de la sfârșitul săptămânii trecute, de la Poiana Brașov, au obținut medalii. Concurând pentru CS Unirea Focșani – Rapid București acestea au urcat, o dată, pe treapta a doua a podiumului de premiere și de trei ori, pe a treia treaptă la final de concurs la categoriile la care au concurat.

Cea mai titrată dintre fetele formate la Unirea Focșani de senseii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa, Giorgia Hagianu, a câștigat medalia de argint pentru titlul de vicecampioană a României la 48 kg. Cu medalii de bronz au plecat de la Poiana Brașov Iulia Moldoveanu, la 48 kg., Ionela Macovei, la 70 kg., Denisa Marin, la 78 kg. iar la 57 kg, Larisa Constantin s-a clasat pe locul 5. la 48 kg., Giorgia Hagianu le-a eliminat pe Ana-Maria Petrescu, de la CSM Focșani 2007, Vanessa Tolea, de la CSM CFR CSS Ploiești, iar în finală a fost întrecută de Ana Maria Sârbu, de la CSM Pitești. Iulia Moldoveanu a pierdut în turul 2 la Roxana Andreea Oprea, de la U CSM Cluj-Napoca, iar în recalificări a câștigat meciurile cu Ana Maria Mihu, de la CSM Focșani 2007 și Vanessa Tolea, de la CSM CFR CSS Ploiești. 70 kg., Ionela Macovei a fost întrecută în primul tur de Florisa Ileana Horhath, de la U CSM Cuj Napoca iar în recalificări a învins-o pe Maria Alexandra Baidan, de la CSM Deva. La 78 kg., Denisa Marin a fost întrecută în turul 2 de L. Podelenczki, de la Universitatea Arad, iar în meciul pentru medalia de bronz a învins-o pe colega ei de club, Iulia Lambescu.

          Cele cinci sportive sunt junioare 1 și se află la a doua participare la un campionat național de senioare. La finalul săptămânii viitoare, acestea, împreună cu alte colege și colegi de la Focșani, vor participa la Campionatul Național U 21 individual și pe echipe, care va avea loc în perioada 9-11 aprilie, tot la Poiana Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here