ULTIMA ORĂ! Dosar penal în cazul accidentului de macara al deputatului PNL Ion Ștefan

0
8633

Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societăți comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la fața locului, s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenționând să mute un utilaj.

Aceasta a fost transportată cu ambulanța la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.

Comunicat de presă, IPJ Vrancea

N.R. – Deputatul liberal Ion Ștefan a ajuns la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani, apoi a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca din București. Incidentul a avut loc în incinta societății Balcanic, al cărei patron este. PNL-istul ar fi suferit răni la cap, bazin, mâini și picioare.

Sursa foto: Inquam Photos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here