5 sfaturi pentru a alege cel mai bun parfum arăbesc pentru femei

0
80

Primul lucru necesar pentru a alege cele mai bune parfumuri arăbești de lux pentru o doamnă este să aveți o cunoaștere clară a lumii parfumurilor. Din ce în ce mai multe branduri celebre de parfumuri oferă o colecție de parfumuri exotice care poartă aromele organice arăbești. Cu toate acestea, pentru a alege dintre ele, este întotdeauna util să știți cum să parcurgeți procesul, pentru a opta pentru un parfum care i se potrivește doamnei sau domnișoarei în cauză.

Aceste parfumuri sunt exotice și transportă o atingere a tradițiilor locale. Există diferite branduri de parfumuri occidentale disponibile pe tot globul, dar parfumurile din Orientul Mijlociu sunt în capul listei de parfumuri puternice și plăcute.

Iată familiile de parfumuri pentru femei pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când cumpărați un parfum arăbesc pentru doamne, poate ca set cadou de parfumuri pentru femei pentru o zi de naștere, o aniversare sau orice altă ocazie. Acestea sunt florale / dulci, orientale / condimentate, citrice / fructate și lemnoase. Parfumurile arăbești sunt defalcate în mai multe note din diferite surse din întreaga lume.

Acum că cunoașteți familiile de parfumuri, permiteți-ne să începem discuția cu câteva sfaturi pentru alegerea cadoului perfect pentru femei sau, în alte cuvinte, un parfum arăbesc.
5 sfaturi pentru a alege cel mai bun parfum arăbesc pentru femei

Sfat 1: Cunoașteți notele:
Interesați-vă întotdeauna despre notele care sunt în parfum, deoarece acestea sunt cele care îl fac unic. Notele pot fi florale (trandafir și iasomie), citrice (portocală și lime), lemnoase (lemn de santal, lemn de cedru), fructate (pere și fructe de pădure), mosc și vanilie. Fiecare dintre aceste note este amestecată în cantități diferite cu celelalte pentru a forma parfumul arăbesc de lungă durată pentru femei.

Sfat 2: Alegeți un parfum diferit:
Dacă persoana pentru care faceți cumpărături deține deja o colecție de parfumuri, știți că nu i-ar plăcea ceva care seamănă chiar și de la distanță cu un parfum pe care îl are deja. Deci, alegeți parfumuri diferite. Căutați parfumuri care să se potrivească cu sezonul și ocazia.

Multe branduri renumite de parfumuri arăbești oferă o gamă largă de parfumuri potrivite anotimpurilor. Un exemplu ar fi să căutați parfumuri mai puternice pentru iarnă, cum ar fi cele care au o bază Oud, în timp ce cele mai ușoare pentru vară au o bază citrică.

Sfatul 3: Cunoașteți familia parfumului pe care o iubește cel mai mult:
Veți ști cu siguranță ce familie de parfum iubește cel mai mult: lemnos, floral, citric, etc. Acesta este cel pe care doamna îl va prețui toată viața.

Încercați să fiți discret pentru a afla ce tip de parfum iubește cel mai mult, fără să o întrebați. Doamnele sunt foarte personale în ceea ce privește alegerea parfumului și nu ați vrea să îi luați această experiență.

Sfatul 4: Cumpărați seara:
Un sfat științific ar fi să planificați să cumpărați parfumuri pentru femei seara. Simțul mirosului devine mai ascuțit în ultimele ore ale zilei și, de asemenea, în vremea mai caldă. Deci după-amiaza și seara vă vor ajuta să alegeți cel mai bun parfum, fie că este soția, mama, fiica sau altcineva special.

Sfatul 5: Luați pauze între parfumuri:
Când încercați parfumurile, nu încercați niciodată multe dintre ele dintr-o dată. Deoarece fiecare parfum de dama are o aromă distinctă, a mirosi parfumuri unul după altul va duce doar la amestecarea lor.

Acesta este motivul pentru care brandurile celebre de parfumuri au întotdeauna ceva de genul unui borcan cu boabe de cafea pe tejghea. Justificarea este că acestea elimină percepțiile olfactive care altfel ar face ca toate parfumurile să miroasă similar.

Cu toate acestea, dacă întâmpinați probleme în a decide care parfum să alegeți pentru doamna dvs. specială, sau poate chiar pentru dumneavoastră, întrebați experții din magazin și aceștia vă vor putea sugera cel mai bun parfum arăbesc de lux.

Multe branduri celebre de parfumuri arăbești vă permit să alegeți online din colecția lor exotică. Deci, dacă v-ați hotărât cu privire la cele mai bune cadouri aniversare pentru ea și v-ați decis asupra unui parfum arăbesc, tot ce trebuie să faceți este să îl căutați și să plasați comanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here