Volei, cadete – Șanse de calificare în turneul semifinal pentru focșănence

0
126

În perioada 26-28 martie 2021 a avut loc la Focșani primul turneu din campionatul național de volei cadete, seria A, din care fac parte CSS Focșani, CSS Bacău și CSS Botoșani. Meciurile, disputate în condiții speciale, fără spectatori și cu reguli stricte stabilite de Federație ca urmare a pandemiei, au fost extrem de disputate, toate cele trei echipe având sportive talentate și ambițioase.

Primul meci, disputat vineri între CSS Focșani și CSS Botoșani s-a încheiat cu victoria fetelor noastre la un scor de 3-0 la seturi, dar echipa din Botoșani a avut o prestație foarte bună, ceea ce a făcut ca diferența de puncte să fie mică în seturile al doilea și al treilea.

Sâmbătă, meciul între CSS- Bacău și CSS Botoșani a fost câștigat tot cu 3-0 la seturi de Bacău, așa că ultimul meci de duminică între CSS Focșani și CSS Bacău se anunța a fi extrem de tensionat.

Desfășurat în sala Liceului Sportiv, meciul de duminică a fost un adevărat spectacol, ambele echipe dovedindu-și calitatea și ambiția, luptând pentru fiecare minge. Victoria a fost adjudecată de CSS Focșani în setul decisiv, scorul final fiind 3-2 pentru CSS Focșani.

Echipa formată din SIMA ALESSIA, ILINCA ȘTIRBU, CARA DENISA AREENA , CLAUDIA POPA, DAMASCHIN ANDRA, FLAVIA MARIA OBODARIU,   PĂRPĂUȚĂ MARIA, BOBEICĂ RIANA-INGRID, SIMULESCU DARIA, IOANA BĂDIN, antrenată de Petrică Damian și Marian Rădulescu, are acum o șansă să se califice la turneul semifinal, condiția fiind să continue buna prestație și în turneul de la Bacău din luna aprilie.

 

Prof. Gabriela Obodariu

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here