Dosare penale la regimul rutier: alcoolemie de 1,25 mg/L, viteză de 135 km/h

0
774

La data de 28 martie, ora 02:55, polițiștii Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 26 de ani, din comuna Vulturu, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Focșani, sub influența alcoolului. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 1,25 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, 28 martie a.c., ora 10:24, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au oprit un autoturism care circula pe Drumul Județean 252 în comuna Ploscuțeni și era condus de un bărbat, de 37 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg / L alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 12:10, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Garoafa, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Focșani-Bacău, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 135 km/h, în zona de limitare viteză 100 km/h. Bărbatul a fost sancționat pentru depășirea vitezei legale iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că acesta figura cu permisul de conducere suspendat. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 29 martie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here