ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Circ la Spitalul Județean. Codruța Neagu vrea să fie în continuare manager și a chemat pentru a doua oară poliția

0
5567

Hotărârile judecătorești nu sunt suficiente în fața activistei liberale Codruța Elena Neagu. După ce managerul Constantin Mîndrilă a câștigat o primă rundă în instanță cu Ministerul Sănătății și a obținut suspendarea actelor prin care a fost înlăturat de la conducerea unității, Codruța Elena Neagu se consideră în continuare manager, ba chiar a chemat de două ori poliția pentru a dovedi că are dreptate. O dată miercuri, dar și azi.

În apelul 112 a fost sesizat faptul că o persoană nu poate sau nu este lăsată să intre într-un spațiu. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, concluzia fiind că nu au fost constatate fapte de natură penală sau contravențională. Chiar și așa, Codruța Neagu ne-a spus, după ce a ieșit din birou, că nu este lăsată să își exercite funcția.

Azi, la spital a ajuns și consilierul județean PNL Cristinel Bălosu, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului, care a încercat să explice că de fapt dreptatea e a lor. Cu toate acestea, Ministerul Sănătății nu făcuse până ieri recurs la încheierea prin care Mîndrilă a fost repus în funcție.

Managerul Spitalului, Constantin Mîndrilă, a explicat că, până la o altă decizie a instanței, nu are cum să nu se prezinte la serviciu. Și, dacă justiția nu îi va da dreptate în final, va pleca din acel moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here