ULTIMA ORĂ! Cursuri suspendate la Grădinița cu program prelungit nr.13 din Focşani

0
1672

Astăzi, 19.03.2021, a avut loc o  ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, 2021 privind suspendarea cursurilor în unitățile/instituțiile de învățământ, la apariţia cazurilor de îmbolnavire cu virusul SARS-CoV-2, în rândul cadrelor didactice, didactice auxiliare sau nedidactice, în urma căreia a fost adoptată următoarea hotărâre:

HOTĂRÂREA nr. 51 din 19.03.2021 privind suspendarea cursurilor în unitățile/instituțiile de învățământ, la apariţia cazurilor de îmbolnavire cu virusul SARS-CoV-2, în rândul cadrelor didactice, didactice auxiliare sau nedidactice, care dispune:

Art. 1 (1) Se constată suspendarea cursurilor preşcolare pentru toate grupele, din cadrul Grădiniței cu program prelungit nr. 13, din municipiul Focşani, în peroada 17.03.2021 – 30.03.2021.

 (2) Unitatea de învățământ menționată la alin (1) va respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologica pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi ministrului educației și cercetării.

 (3) Reluarea cursurilor preșcolare care presupun prezența fizică pentru unitatea/structura de învățământ menționată la alin (1), suspendată temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, după obținerea avizului Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea şi al Direcției de Sănătate Publică Vrancea, cu informarea Unității de Învățământ.

Art. 2 Prezenta hotărâre va fi înaintată Inspectoratului Şcolar Județean Vrancea, Comitetului Național pentru Situații de Urgență, unității administrativ teritoriale şi instituţiilor interesate prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

COMUNICAT Instituția Prefectului, județul Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here