Ventilatoare distribuite către secțiile ATI ale Spitalului Județean din Focșani și Spitalului Municipal din Adjud

0
540

➡️ Urmare a dispoziției verbale date în cadrul videoconferinței din 13.03.2021, de către d-nul secretar de stat dr. Raed Arafat, prin care a solicitat să i se comunice situația ventilatoarelor distribuite către spitale prin Dispoziția DSU nr. 676 din 04.03.2021, privind aprobarea repartiţiei unor tipuri de echipamente de protecţie şi materiale achiziţionate de IGSU şi destinate acţiunilor de intervenţie în combaterea infecţiilor COVID- 19, vă comunic următoarele:
◾️ la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani au fost distribuite luni, 08.03.2021, un număr de 10 ventilatoare pentru ventilaţie noninvazivă CARAT 11 Pro. Din informațiile primite, după asamblarea echipamentelor, respectiv instruirea personalului (întrucât nu dețin echipamente similare), ventilatoarele vor fi utilizate de către secția A.T.I.;
◾️ la Spitalul Municipal Adjud au fost distribuite luni, 08.03.2021, un număr de 2 ventilatoare pentru ventilaţie noninvazivă CARAT 11 Pro. Din informațiile primite, echipamentele au fost asamblate, instruirea nu este necesară întrucât spitalul deținea echipamente similare. Ventilatoarele vor fi utilizate de către secția A.T.I.

COMUNICAT DE PRESĂ, Instituția Prefectului, județul Vrancea, 14 martie 2021

foto cu rol de informare: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here