7 cele mai bune rujuri mate de la Maybelline

0
83

Rujul mat este un produs cosmetic inovator care nu trebuie să lipsească din trusa cosmetică a unei femei. Acesta se caracterizează printr-o culoare intensă și de lungă durată, ce conferă buzelor un aspect mat, fără strălucire.

Astăzi, rujul mat poate fi găsit în sortimentul de mijloace cosmetice a multor branduri renumite, iar Maybelline este unul din ele. Marca lansează o gamă variată de rujuri mate, potrivite pentru orice ocazie și care satisfac pe deplin cerințele chiar și celor mai exigente persoane.

7 cele mai bune rujuri mate Maybelline

  • Maybelline Super Stay Matte Ink

O serie de rujuri cu o paletă bogată de nuanțe frumoase și persistente, ce vor crea un machiaj impecabil. Acest tip de ruj se menține pe buze până la 16 ore, iar datorită pensulei sale inovatoare, se aplică foarte ușor și uniform.

  • Maybelline Сolor Sensational

Produsul este disponibil în 8 nuanțe diferite și are o formulă bogată în extract de miere, care asigură o îngrijire delicată buzelor. De asemenea, conține vitamine E care este responsabilă de hidratare. Rujul are o textură delicată și cremoasă, ce se distribuie uniform pe buze. Acesta se menține perfect pe tot parcursul zilei.

Un ruj mat inovator care deține o formulă bogată în ingrediente valoroase, ce asigură o îngrijire delicată pielii buzelor, făcând-o moale și catifelată. Compoziția produsului include colagen, care oferă volum buzelor, filtre UV care protejează împotriva razelor solare și ulei de jojoba care hidratează intens pielea. Mijlocul cosmetic se menține pe buze până la 8 ore.

  • Superstay Ink Crayon

Un produs minunat în formă de creion, fiind foarte comod de utilizat. Rujul este disponibil în 11 culori bogate, cu o rezistență de până la 8 ore. Cu ajutorul acestuia, se poate crea conturul buzelor.

  • Maybelline Сolor Sensational

Acest ruj de buze are o nuanță intensă cu un finisaj mat pudrat. Textura sa cremoasă se aplică uniform, iar formula este bogată în ingrediente valoroase care sunt responsabile pentru hidratarea și catifelarea pielii buzelor.

  • Maybelline Vivid Matte

Produsul include o paletă de 8 nuanțe vibrante cu un finisaj mat. Textura sa este lichidă, astfel încât rujul este aplicat uniform și ușor pe suprafața buzelor, folosind aplicatorul inovator. Remediul conține ingrediente hidratante și emoliente.

  • Maybelline Color Sensational Matte Countdown

Un ruj bogat în nuanțe metalice rezistente. Acesta a fost lansat împreună cu paleta Countdown. Produsele din această colecție vor ajuta la crearea celui mai superb machiaj.

Toate rujurile mate Maybelline conferă buzelor o culoare seducătoare și persistentă. Deși sunt mate, acestea conțin ingrediente hidratante pentru a nu usca pielea delicată a buzelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here