Jariștea. Condamnat după ce a amenințat cu secera un polițist, un bărbat a fost trimis în judecată pentru că și-a agresat doi vecini

0
718

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, originar din Jariștea, va răspunde în fața judecătorilor pentru lovire și alte violențe, în urma unui conflict pe care l-a avut în luna aprilie anul trecut cu doi vecini. Inculpatul are deja o condamnare definitivă într-un alt dosar, unde a fost judecat pentru ultraj asupra unui polițist, incident întâmplat la câteva săptămâni după conflictul cu vecinii.

Ambele incidente au avut loc pe fondul consumului de alcool, inculpatul fiind „cinstit” chiar de unul dintre vecinii săi cu un pahar de vin, însă discuțiile au deviat. Astfel, în timpul anchetei s-a stabilit că la începutul lunii aprilie anul trecut, bărbatul a mers la una dintre părțile vătămate și, după ce au băut toți trei împreună, le-a reproșat că ar avea o aventură cu concubina sa. De aici și până la loviri a mai fost un pas, iar inculpatul chiar a sărit cu cuțitul la unul dintre vecinii săi, crestându-l pe față, în timp ce pe al doilea l-a tăiat în zona gâtului, ambele răni fiind din fericire superficiale. Conflictul a fost stins cu greu după sosirea oamenilor legii, însă în timpul anchetei inculpatul a recunoscut ceea ce făcuse.

Chiar și așa, la câteva săptămâni de la acest incident, bărbatul avea să fie arestat preventiv după ce, tot pe fondul consumului de alcool, l-a amenințat cu moartea, având în mână o seceră, pe un agent de poliție. Polițistul venise la fața locului pentru a aplana un conflict între inculpat și unul dintre vecinii săi, iar în urma comportamentului agresiv al inculpatului a fost nevoit să folosească un spray lacrimogen și ulterior arma din dotare. După acest incident, bărbatul a fost trimis în judecată, dosarul fiind soluționat definitiv cu o condamnare definitivă de un an cu suspendare și obligația de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare – la Primăria Jariştea sau la Biserica din Jariștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here