Condamnat în trecut pentru omor și viol, un buzoian aciuat în Spulber a batjocorit o femeie din comună

0
1195

Un bărbat de 60 de ani, din județul Buzău, va fi judecat în stare de libertate pentru un viol comis în urmă cu aproape 2 ani, în comuna Spulber. Victima acestuia locuia într-o casă izolată din comună, la o distanță de doar câțiva kilometri de casa în care se pripășise inculpatul, la un fost coleg de închisoare. Fapta a avut loc în noaptea de 6 august 2018, aproape de miezul nopții, când victima s-a trezit pur și simplu cu inculpatul peste ea în casă, acesta amenințând-o cu moartea pentru a-și satisface poftele. Poliția a fost sesizată după câteva ore, de fratele victimei, iar inculpatul nu a recunoscut niciun moment că ar fi autorul faptei.

Probele au fost însă dincolo de orice dubiu și, chiar dacă expertizele ADN realizate în timpul anchetei au durat ceva timp, concluzia a fost că bărbatul din Buzău era cel care batjocorise victima. Inculpatul era în baza de date pentru că trecutul său infracțional fusese „bogat”, având la activ o pedeapsă de 21 de ani aplicată pentru omor în 1999, iar ulterior, după ce a fost pus în libertate, în 2012 a comis o faptă asemănătoare celei din județul nostru.

În luna martie a acelui an a intrat peste o bătrână în casă și, prin violență, a întreținut cu aceasta raporturi sexuale. Partea vătămată 1-a recunoscut pe agresor, însă nu a putut să scape de acesta, ba chiar a fost obligată ca, după consumarea actului sexual, să îi dea de mâncare. Ulterior, după ce inculpatul a adormit chiar în patul în care se consumase actul sexual, victima a reușit să fugă la niște vecini.

Buzoianul nu a recunoscut nici atunci că ar fi vinovat de viol, însă la finalul lunii mai 2012 a fost condamnat la 8 ani și 6 luni închisoare. În penitenciar s-a cunoscut cu un bărbat din Spulber și așa a ajuns ca, după liberare, să locuiască în această comună. Pus în libertate în martie 2018, buzoianul a „rezistat” doar câteva luni până să comită o nouă faptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here