ULTIMA ORĂ! Medicii vrânceni, consultați în ceea ce privește viitorul Spital Județean

0
891

Medicii șefi ai fiecărei specialități medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani au participat astăzi la o serie de discuții pe marginea proiectului care presupune construirea unei noi unități medicale.

Medicii au văzut forma studiului de prefezabilitate a viitorului Spital Județean și, dată fiind experiența pe care o au ca specialiști, au venit în completare cu păreri despre ceea ce ar trebui realizat pentru un act medical de top. „Opiniile și completările medicilor pentru proiectul noului spital sunt deosebit de importante pentru că dumnealor sunt direct implicați în desfășurarea actului medical, cunoscând cel mai bine nevoile de compartimentare și necesitățile de dotare ale unui spital construit de la zero, care să satisfacă cerințele medicale moderne”, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al SJU Focșani.

Contractul de servicii pentru elaborarea studiului de prefezabilitate și a studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții ,,Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani – judeţul Vrancea” a fost semnat în martie 2020 de Marian Oprișan, în calitate de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Noul Spital Județean de Urgență va avea o capacitate de spitalizare de 760 de paturi de spitalizare continuă şi 60 de paturi de spitalizare de zi, bloc universitar cu săli de curs și amfiteatru pentru 100 persoane, sector de specializare modern cu secții din aproape toate domeniile și spații special concepute pentru toate activitățile medicale și conexe, inclusiv heliport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here