GALERIE FOTO: Handbal juniori 1 – Festival de goluri ale CSM Focșani 2007 în Polivalentă!

0
102
  • CSM Focșani 2007 – CSS Ploiești 42-21 (17-6)!
  • Alex Golea, convocat la Naționala de Cadeți a României

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia – Golea – 14 goluri, Bari – 1, Valentin Bogdan – 5, Filip – 1, Muraru – 7, Bouroș, Prundiș – 1, Abeaboeru – 2, Partene, Ciubotaru, Rotaru, Toboșaru – 11.

Tinerii handbaliști ai CSM Focșani 2007 au făcut festival de goluri în partida disputată joi, 4 martie, în turneul din Sala Polivalentă al seriei D a Campionatului Națioal al juniorilor 1. Focșănenii au dispus cu un extrem de sever 42-21 de CSȘ Ploiești, echipă care îi învinsese cu 22-21 în turneul tur de la Moreni. Meciul a părut a fi echilibrat doar până la 7-4 pentru gazde. După aceea, cu un Nikolas Vișan imbatabil în poartă, cu o apărare suficient de sigură și mobilă și cu sclipitorul Golea, cu Toboșaru și Muraru în zi de gol, s-au desprins la un greu de anticipat 17-6 la pauză. În partea a doua a întâlnirii, ploieștenii au intrat ceva mai productivi, au menținut o diferență de 10-12 goluri, dar ultimele zece minute i-au găsit în postura de obsevatori ai marșului accelerat al focșănenilor. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 42-21 în favoarea CSM Focșani 2007, care are astăzi, de la ora 15:40, o partidă foarte dificilă cu lidera seriei, CSS Medgidia care ieri a învins pe Arrubium Măcin, scor, 27-23. Înaintea jocului de ieri cu Ploieștiul, Alex Golea mi-a spus: ”Trebuie să batem azi!” După meci, Tibi Toboșaru mi-a replicat când i-am spus că meciul cu Medgidia de astăzi va fi cu totul altfel: ”Nu ne temem!” Aprecierile liderilor de valoare ai echipei CSM 2007 arată un grad de maturizare cu care ei și colegii lor pot urca în ierarhia juniorilor 1! Ieri, CSȘ Focșani a stat, iar astăzi întâlnește, de la ora 13:00, pe CSS Ploiești.  

 Alex Golea, convocat la Naționala de cadeți a României pentru jocurile cu Serbia!

Căpitanul și conducătorul de joc al CSM Focșani 2007, Alexandru Golea, a fost convocat de Federația Română de Handbal la Naționala de cadeți a României pentru meciurile cu Serbia. Alex urmează să se prezinte la lot la Timișoara marți, 9 martie, pentru o activitate de pregătire și jocuri, până la 13 martie. Alexandru Golea, care este născut în 2005 și este produs sută la sută al Centrului de juniori al CSM Focșani 2007, a fost convocat la toate acțiunile lotului de cadeți din ultimii doi ani. Forma pe care o arată în turneele de juniori 1 și juniori 2 care au loc în campionatul Național în această perioadă, nu doar îl recomandă, ci îl impune atenției selecționerilor. De altfel, în Sala Polivalentă la turneul juniorilor 1 a asistat și antrenorul profesorul Gabriel Armanu, cel care l-a pregătit la Lotul de cadeți pe Alex Golea și care s-a arătat mulțumit de calitatea jocurilor și, cu siguranță și de evoluția fostului său elev focșănean!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here