FOTO: Bunica Geta, mamă pentru patru nepoți

0
1329

„Nimeni nu poate face pentru copilași ceea ce fac bunicii. Bunicii împrăștie un fel de praf de stele peste viețile micilor copii.”

Bunicii sunt magici, iar această ”magie” a făcut-o și bunica Geta din comuna Jariștea, pe care polițiștii vrânceni au cunoscut-o grație preotului Bardaș Cristinel, paroh în satul în care locuiește.

Din motive greu de înțeles, bunica a trăit ziua în care a trebuit să își adune toată energia pentru a-și putea readuce nepoții lângă dumneaei și a lupta pentru a-i face mari.

A muncit din greu și, împreună cu nepoții majori, au reușit să ridice o căsuță în care cei patru nepoți minori să crească alături de dumneaei și nu în alte familii.

Bunica Geta este un exemplu de forță iar pentru noi, momentele petrecute alături de dumneaei, o adevărată sursă de energie.

Alături de preotul paroh Bardaș Cristinel, ne-am mobilizat astăzi și am reușit să-i oferim o mână de ajutor, prin alimente, haine, produse de igienă, rechizite și o sobă pentru una dintre camerele copiilor.

A primit emoționată florile pe care i le-au oferit polițiștii, amintindu-și, probabil, de anii demult apuși în care ”Ziua mamei” îi aducea zâmbete, ca și astăzi.

Vom reveni, cu siguranță ori de câte ori vom avea ocazia.

Comunicat IPJ Vrancea din 4 martie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here